08.juna je u hotelu Metropol u Beogradu dodeljena je nagrada kompaniji Trivit za najbolju kompaniju jugoistočne Evrope u postavljanju novih standarda u profesionalnosti, pouzdanosti i konkurentnosti u oblasti proizvodnje hrane.

Kompanija Trivit poseduje 615ha obradive zemlje u Bačkom Gradištu i time zaokružuje proces proizvodnje – od njive do trpeze. Sopstvena proizvodnja omogućuje kontrolu svakog procesa i time osigurava najkvalitetniju sirovinu. Tonus proizvodi se prave od proklijalih žitarica, a da bi žitarice postigle dobru klijavost, one moraju biti visokokvalitetne i već u fazi setve i razvoja obogaćene obiljem minerala i mikroelemenata prirodnog porekla. Visok sadržaj proteina, biljnih vlakana, vitamina i minerala u Tonus proizvodima može da se ostvari samo zahvaljujući ovakvom načinu proizvodnje, zato je Tonus hleb proizvod bez konkurencije i zato svaki potrošač kupujući Tonus proizvode dobija najbolji odnos cene i kvaliteta.

Konačna odluka o nagradi je doneta jer je kompanija Trivit uz visok stepen profesionalnosti i etičnosti uvažavala svoje potrošače, poslovne partnere i klijente, pokazala ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine, vodeći računa o širim društvenim interesima, čime predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života.

Dr Vera Šćepanović se ispred kompanije Trivit zahvalila svim potrošačima i poslovnim partnerima jer su prepoznali poslovnu izuzetnost kompanije, koja se gradila godinama. Dugogodišnje ulaganje u edukaciju zaposlenih i inoviranje poslovnih procesa rezultiralo je visokokvalitetnim proizvodima.