O nama

Trivit ima visoko organizovanu proizvodnju osnovnih i specijalnih vrsta hlebova, štrudli, kora za pite, kolače, kao i proizvodnju kvalitetnih kora za oblande.

Tradicija koju čuvamo dugi niz godina.

Trivit grupa postoji od 1991. godine, kada je osnovana pod nazivom Mega-trade, da bi 2006. godine došlo do promene naziva. U sastavu Trivit grupe se nalaze četiri jaka, ekonomski stabilna i prosperitetna preduzeća.

Prvo preduzeće koje je ušlo u sastav Trivit grupe je Trivit-pek, sa sedištem u Vrbasu. Primarna delatnost kojom se bavi preduzeće jeste pekarstvo. Od 1978. godine do 2001. Trivit-pek je poslovao u okviru fabrike Vitamiks. 2003. godine Trivit-pek iz državnog vlasništva prošao kroz dugotrajan i uspešan proces privatizacije i do danas očuvao status jednog od najuspešnijih preduzeća u opštini Vrbas, a sve to je postignuto polaganjem akcenta na visok kvalitet proizvodnje i stalne inovacije.

Koraci koji znače

Bečejska pekara

2005. godine u sastav Trivit grupe ušlo je drugo preduzeće – Bečejska pekara. Bečejska pekara je od 1946. godine do privatizacije poslovala u okviru Pik-Bečej Mlinske industrije. Pored pekarstva, koje je osnovna delatnost, Bečejska pekara u svom posedu ima i tri mlina.

Prvi tonus hleb

Ono što je posebno interesantno, Bečejska pekara će u narednom periodu raditi na razvoju proizvodnih pogona za proizvode na bazi proklijalih zrna pšenice, a vodeći proizvod je Tonus hleb.

“Od njive do trpeze”

2009. godine Trivit grupa je načinila značajan korak u svom nastojanju da zaokruži ciklus proizvodnje, kupovinom preduzeća za preradu povrća Bag (u Bačkom gradištu) postaje vlasnik 615h najkvalitetnije vojvođanske zemlje na kojoj se uzgaja sveže povrće, merkantilna i semenska roba.

U 2013. godini Trivit grupa svoje poslovanje uspeva da proširi i van granica Srbije, tako što postaje vlasnik nekadašnjeg Nikpeka, gradske pekare u Nikšiću (Crna Gora), od septembra 2013. ovo preduzeće nastupa na tržištu Crne Gore pod imenom Trivit CG.

Od svog osnivanja, do danas, Trivit grupa nastoji da tržištu ponudi proizvode visokog kvaliteta koji su u skladu sa željama i potrebama potrošača. Kvalitet u Trivit grupi nije samo reč, već je ozbiljan zadatak na kojem su zaposleni tehnolozi, marketing stručnjaci i menadžment. Sve komponente koje ulaze u sastav naših proizvoda su proizvedene na našim njivama u strogo kontrolisanim uslovima, čime je ispoštovan naš slogan „Od njive do trpeze“.

Zapratite nas na društvenim mrežama!

FacebookInstagram

Trivit grupa